Welke Windows 10 Versie Heb Ik ?, Op Windowshelp Nl – Taay Vargas - Windows - Taay Vargas

NEWSLETTER Deixe seu melhor e-mail para receber nossas novidades!

Welke Windows 10 Versie Heb Ik ?, Op Windowshelp Nl
Windows 21 de junho de 2022

Welke Windows 10 Versie Heb Ik ?, Op Windowshelp Nl

Dit bedrijf verkoopt licentiecodes van Office die bestemd zijn voor bedrijven. Je krijgt dus alleen een registratiecode waarmee je deze versie van Office op 1 computer kunt activeren. Daarna kun je het programma niet meer verhuizen naar een andere pc of notebook.

  • Er zijn in de loop der jaren veel versies van Microsoft Windows uitgebracht, maar het is zelden zo eenvoudig geweest als gewoon upgraden naar de nieuwste versie.
  • Na de aankondiging van Windows 10 werd ook bekendgemaakt dat de Xbox One een update zou krijgen naar Windows 10 (NT 10.0).
  • Je hebt in dit artikel gelezen dat een 64-bit versie van Windows betere prestaties heeft dan een 32-bit versie en waarom dit is.

Zodra je buiten de deur gebruik maakt van een open wifinetwerk moet je voorzichtiger zijn. Dat is als je wifi gebruikt in bijvoorbeeld de trein, een hotel, restaurant of winkel. Je weet dan niet of er iemand meekijkt met wat je doet. Gelukkig communiceren de meeste (bank-)apps en websites tegenwoordig versleuteld, zodat niemand je gegevens kan onderscheppen. De beveiligings-app zal de telefoon wel beschermen tegen malware, maar niet tegen hackers die kwetsbaarheden in Android willen misbruiken.

Dingen Die Beter http://driversol.com/nl/drivers/monitors/dell/dell-p2717h-analog Worden Aan Windows 11

Microsoft Nederland heeft een speciale Windows 10 ‘incheck’ pagina gemaakt met informatie. Op de Nederlandstalige blogsite van Microsoft worden diverse problemen met de Windows 10 upgrade besproken en kun je zelf ook je vragen stellen. Als je applicaties al werkten op Windows 7 en 8, dan werken ze zeer waarschijnlijk ook op Windows 10. Raadpleeg bij twijfel de website van de ontwikkelaar van de applicatie. De upgrade naar Windows 10 wordt afgehandeld via de app ‘Download Windows 10’ die meelift met recente servicepacks voor Windows 7 en 8.1.

Wie een oudere versie van Windows heeft, had eerder de kans om gratis te updaten naar Windows 10. Wie nog Windows 7 of Windows 8 gebruikt en de gratis update voor Windows 10 nog niet heeft gebruikt, kan dat met een kleine omweg nog steeds doen. Eenmaal op Windows 10 is de update naar Windows 11 vervolgens ook weer gratis. Ben je snel afgeleid als je iets belangrijks moet doen? Jouw pc moet een middel zijn voor productiviteit, maar er zijn genoeg apps en website die voor afleiding zorgen.

De meest opvallende verandering aan Windows 11 is dat de taakbalk niet meer is wat hij eigenlijk zijn hele bestaan is geweest. Hij lijkt ineens een stuk meer op die van Apple, omdat hij de programma’s groter weergeeft en in het midden van het scherm. Het is visueel een flinke upgrade, al is het voor veel gebruikers wel even wennen. Het ouderwetse Start-menu is er wel nog steeds. Hieruit kun je tegenwoordig ook direct bestanden openen en je internetgeschiedenis bekijken. Wil je een nieuw apparaat aanschaffen, bekijk dan vooraf welk besturingssysteem op deze pc zit om direct de juiste versie te kopen.

Windows Windows Voor Beginners

Het geeft je alleen beperkingen, wat ten goede komt van de beveiliging en prestaties. Met deze functie kun je een geschiedenis zien van wat je recentelijk op je apparaat hebt gedaan, maar dit zal in Windows 11 niet meer mogelijk zijn. Het menu zit nu in het midden van het scherm in plaats van aan de zijkant . Navigeren door dit menu zou makkelijker moeten zijn in vergelijking met eerdere Windowsversies. Ook kun je verschillende thema’s kiezen waarin je het menu wil weergeven, zoals een donkere modus.

Microsoft blijft cruciale beveiligingsupdates voor Windows 7 maken tot en met 14 januari 2020. Voor Windows 8.1 lopen de updates door tot en met 10 januari 2023. Voor Windows 10 lopen de updates door tot maar liefst 14 oktober 2025! Dat is vanaf vandaag ongeveer 10 jaar updates voordat u genoodzaakt bent om Windows 10 de deur uit te doen. Wellicht denkt u, voor die tijd heb ik allang een nieuwe computer met versie 10 geïnstalleerd, waarom zou ik upgraden? Het is handig om voor die tijd al te upgraden naar Windows 10 zodat als u straks een nieuwe computer heeft met hetzelfde besturingssysteem en gemakkelijk uw bestanden kunt overzetten.


Criadora do blog, apaixonada por moda e maquiagem. Movida por sonhos. Ama música, sol e praia.

Comentários no Facebook

Deixe uma resposta

Seu email não será publicado.


*

NAVEGUE PELOS LUGARES QUE JÁ PASSEI